måndag 4 mars 2013

Google Företagsfoto. Nya priser.

Den nya listan med medelpriser justerade efter BigMac index kom i helgen. Priserna på Google Företagsfoto justeras uppåt med ca. 15%. Fler och fler har förstått värdet av denna form av annonsering, efterfrågan ökar och då gör tyvärr priserna det med.

Google Företagsfoto betyder att du som kund får annonsering med virtuell rundtur i dina lokaler med Streetview teknik, samt bildspel på din Google+ lokal sida, som visas i alla relevanta av de 75 miljoner sökningar som görs per dygn!
Detta betyder alltså öppet dygnet runt för en rundtur i lokalerna. Möjlighet att zooma in på intressanta saker och publicering direkt i sökmotorn som gett upphov till ett nytt verb i SAOL.
Kan nås från hela världen. I förekommande fall egen ingång från Streetview. Placering av den interaktiva rundturen direkt till höger om sökresultatet i Google (alltså FÖRE din hemsida).
Dessutom väldigt enkelt att använda på din egen hemsida. Instruktion om detta ingår.

Denna vår kommer att bli våren då annonsörerna förstår värdet av detta och börjar jämföra priser med andra marknadsåtgärder. Google Företagsfoto kostar än så länge mindre än en annons i tidningen och ligger kvar för all framtid. Inga ytterligare kostnader eller licenskostnader som t.ex. Eniro har. Och annonsen i tidningen finns tills tidningen går i pappersåtervinningen. Och då har fel personer läst den... I google når man automatiskt rätt personer eftersom de själva sökt.

Mer info finns på www.skenbild.se, eller ring mig på 070 - 516 87 52

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar