torsdag 14 april 2011

Nytt hotell samt nyordning på bloggen!

Nytt hotell: Grand i Jönköping. Fint, fast inte som Karlstad. Vi får se i morgon hur frukosten var... Bild:

Från rummet:

Eftersom det nu mest blir resor och upprepanden av VW-, Audi-; Skoda-, SEAT- och Porschehallar så tänker jag ändra på denna blogg. Det får helt enkelt räcka med sådana bilder. Denna blogg har ju hittils mest varit avsedd för fotografkollegor (vi är flera som bloggar om jobbet) och visat "jobb-bilder" samt skrivit om teknik. Den andra delen, den mer personliga, har funnits på "Between Locations" -bloggen. Nu slår jag ihop dessa två till en, Between Locations försvinner alltså.

Det känns bättre att ta en promenad med kompaktkameran i fickan efter en arbetsdag med "tiokilosutrustningen" än att ge sig ut igen med stativ och hela klabbet efter arbetsdagens slut. SÅ, från och med nu och fram till i höst får ni följare/tittare i huvudsak nöja er med snapshots från en Panasonic LX5 på denna blogg (förutom kanske någon liten jobb-bild ibland för att visa att jag inte tappat stinget :-). Plus lite kommentarer. Alltså inga tekniktips e.dyl. på ett tag. Jag återkommer med sådant i höst. För att få "hotelldelen" komplett börjar jag med att ta med ett par bilder från Nyköping och Linköping m.fl. platser som jag hoppat över tidigare, Sedan blir det hit till Jönköping igen och f.o.m. i morgon förhoppningsvis någorlunda linjärt.

Nyköping.

Vagnhärad.

Enköping.

Frövi.Gyttorp.


Visingsö syns som ett snöre i mitten.
Och tillbaka till Jönköping. En isvind blåser in från Vättern. Jönköpingsborna huttrar på utefiken med ångande kaffemuggar..
1 kommentar:

  1. Den bilden som står Fellingsbro borde det inte
    vara Frövi Med Körbergs möbel affär till vänster

    SvaraRadera