Hotellvecka igen.

Bor på Helenholms slott i Malmö. Fint hörnrum, allt väl. Det konstiga är bara att jag verkar vara ensam här. Inte en människa har jag sett sedan jag kom igår. Ska stanna två nätter till så det kanske ändras, men ändå, nu är det sen kväll dag två och inte ett liv... När jag hade passerat Jönköping ung. på min väg från Stockholm, fick jag ett SMS med en kod till ytterdörren. Koden funkade tack och lov och innanför dörren låg ett kuvert med handskrivet: "Välkommen Ingemar" på. I kuvertet låg rumsnyckeln.

Ja, ja, skönt att ha egen kupé. Eller hur det var Martin Ljung sade?

Här i Skåne är det i alla fall nästan sommar. Tog en tur till Skanör idag efter att ha levererat dagens bilder. Plåtade badbodarna.
Ett av uppdragen idag var bilverkstaden Mechanum här i stan. Helt otrolig. Mer som ett sjukhus än som en bilverkstad. En bild nedan. Ni förstår nog vad jag menar, det brukar finnas någon liten oljefläck någonstans.
Bilderna: Hotellet, Mechanums s.k. Dialogplats (det är där man pratar med patienten och ställer diagnos) och bodarna i Skanör.Kommentarer

  1. Vilket roligt jobb! Åka runt i Sverige och plåta - skulle jag kunna tänka mig. I alla fall kom en ofantlig lust över mig att åka till Skåne igen. Vi missade en hel del, bla Skanör o Falsterbo....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Additiv och Subtraktiv färg.

Metameri. Eller varför blir det fel färg?