14-timmars dag.

I dag upp och iväg till Glen Dimplex Nordic AB för att hänga på låset och hämta några produkter jag lovat plåta snarast. Inte så betungande dock då Glen Dimplex kontor är bara någon kilometer bort. Därefter produktfotoråddande med medföljande datorarbete och en rätt komplicerad friläggning. Tillbaka till Glen Dimplex med prylarna och en CD med bilder ung. vid lunchtid. Sedan omsadling till konstnär. Iväg till Nyköping där en utställning skulle hängas, vernissage kl. 17. Lite svettigt men det gick. Utställningen är på Culturum (kulturhuset) i Nyköping och pågår i tre veckor, vi är fem fotografer som ställer ut tillsammans.
Lite pådrag var det med inledningsprat av kommunstyrelsens ordförande Urban Granström och sedan invigningstal av landshövdingen Bo Könberg. Det är dessa två herrar man ser ryggen på i bilden nedan. Mina foton de små i mitten. Längst ner Glen Dimplex jobbet.

Nu blir det planering för i morgon då två fastighetsfotograferingar ska genomföras på förmiddagen och eftermiddagen kommer att vara "genrep" för en fotosession på Ericsson nästa vecka. Vi (jag och manusförfattaren, det gäller en e-learning utbildning) ska testplåta och komma överens om manér och lite andra saker som gäller fotograferingen.

Sedan, på onsdag, börjar VW jobbet på allvar. Jag, projektledaren och deras arkitekt ska testköra hela arbetsprocessen och förhoppningsvis göra en "mallfotografering" som sedan får styra de kommande 300 fotograferingarna.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Additiv och Subtraktiv färg.