Vad är EV? Vem är Scheimpflug?

Analogt fotograferande har fått en renässans den senaste tiden. Marknaden för analoga kameror drar iväg, men det går fortfarande att köpa kameror av en tillverkningskvalitet som knappt existerar i den digitala världen, för löjligt låga priser. Dock stiger de hela tiden så det är nog en bra idé att besöka begagnatsajterna nu om man vill ägna sommaren åt att bekanta sig med fotografering med film. 

Jag kommer framöver att ägna mig mer åt undervisning än uppdragsfoto (om det blir som jag tänker) och vill därför här puffa för mina kurser. Jag erbjuder individuell undervisning antingen på plats eller on-line via mail eller hur du vill. Du har t.ex. skaffat en kamera och den går vi igenom och djupdyker i vad de olika funktionerna betyder och hur de påverkar varandra. Därefter går vi vidare i den riktning du önskar.

Kom med ett förslag på vad en kurs ska innehålla så återkommer jag med ett motförslag där jag tar med sådant jag tänker att du behöver lära dig för att få sammanhang i det hela. Du får då också en offert på hel kurs. Eller ett löpande pris om du vill ta det eftersom över en längre tidsperiod.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Additiv och Subtraktiv färg.