onsdag 1 februari 2017

Presentera objektet med en virtuell rundtur.

Enligt teknisk support på Vitec så finns det stöd för s.k. iFrames, vilket betyder att detta funkar att använda för fastighetsmäklare vars hemsidor är anslutna till Vitec. (Alla "vanliga" hemsidor fungerar det naturligtvis också med).
Se även nedan fler exempel på gränssnitt och på vad man kan göra. I princip finns inga begränsningar utan allt kan skräddarsys för den enskilde beställaren. Då menar jag sådant som hur knappar o.dyl. ska se ut och fungera.
Man kan även lägga in klickytor som kan öppna andra hemsidor, videos eller stillbilder som delförstoringar.
Jag har gjort en del åt bygg- och fastighetsbolag som visat nyproduktion på detta sätt. T.ex. Husab där vi i Vinsta gjorde en presentation av nybyggda radhus med virtuell rundtur med inbyggda klickytor till infosidor för vitvaror. Eller denna visualisering av utsikten från en takterass på ännu ej byggt hus. Eller Stena fastigheter i Uppsala där vi presenterade renoverade lägenheter.
En annan sak man kan göra är att lägga till en kvällsfotografering. Här ett exempel. När man går ut i den inbyggda trädgården (gå genom hallen in i vardagsrummet för att se den) blir det kväll! Detta för att visa den belysning kunden har byggt i trädgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar