Inlägg

Visar inlägg från mars, 2017

Gårdagens rundtur.

Bild
I en cirkel runt innerstan, till olika byggprojekt nya kunden Wallenstam AB har :-)

Favorit i repris.

Bild
Denna byggnad (bostadshus) har jag fotograferat flera gånger. Lika intressant varje gång då det kan se helt olika ut beroende på ljuset. Årstid, tid på dagen, väder mm. Kameleonthuset.

Halvtid.

Bild
Visar några detaljbilder från olika jobb så långt denna vecka.

Minitvåa till salu i Sumpan.

Bild

Helgjobb.

Bild

En "nödutryckning" till Sigtuna förra veckan.

Bild

Fler fastighetsfotograferingar.

Bild

Ja, det rullar väl på. Och nu kommer solen ser jag :-)

Bild

Ny kund!

Bild
Har mest jobbat för "gamla" kunder det senaste halvåret men denna vecka ett jobb för en ny. Som jag hoppas blir återkommande. Du kanske undrar varför jag inte tog bort galgarna under trappan. Det är tvärtom, jag hängde dit dem (efter att ha tagit bort alla kläder). En funktionsdetalj. Ibland måste man offra det estetiska för att visa vilken funktion något kan ha. Utan galgar hade det bara varit ett kromat rör utan synbar förklaring där. Nu blir det hallens klädhängare. Man sitter på bänken mittemot och tar av sig ytterkläderna (mattan bortplockad för att visa marmorgolvet) och hänger dem sedan under trappan. Form och funktion!

Avslutar denna vecka...

Bild
...med en bild just såld på Alamy Images. Editorial, Kroatien. Undrar var den kommer att synas?

Leverans av personalporträtt.

Bild
Ett område som liksom fastigheterna aldrig tar slut. Folk byter jobb. Folk flyttar. Och jag lever på det :-) Veckan har annars bjudit på ett mycket bra möte med en blivande kund (hoppas jag). Precis en sådan kund som jag helst av allt vill ha så jag hoppas verkligen på det. Annars har hela dagen gått åt till att skriva ett anbud till en upphandling. Ett ramavtal jag haft i fyra år men som löper ut i maj. Hoppas på det med, men inte lika mycket.

Veckan närmar sig slut.

Bild
När jag fotograferar åt en kund jag inte känner väl, så brukar jag göra så att jag publicerar en urvalssite med bilder för påseende. Kunden väljer sedan vilka bilder hen vill ha slutredigerade och meddelar mig det. Så här kan det se ut:

Byråbilder sålda i februari.

Bild