Inlägg

Visar inlägg från juli, 2016

Absolut sista rycket innan semester!

Bild
Denna sista dag blev jag uppringd av en trevlig person från Houzz.se . Han hade sett mina bilder i fotografguiden på SFF sidan och erbjöd mig en plats bland fotograferna som rekommenderas på Houzz. Jag hade inte hört talas om Houzz tidigare men nu vet jag. Har suttit i telefonmöte över en timme med den här killen, då vi gått igenom gränssnittet steg för steg och gjort en profil jag nu sedan ska bygga ut och fylla med innehåll. Väldigt bra idé med en mötesplats för alla förmågor på området. Gå in och kolla själv! Och är du gammal kund så får du gärna klicka på min profil och skriva ett omdöme. Fotografer finns under "Hitta expert" / "Andra hantverkare....". Eller klicka bara på loggan här under.

Skickat iväg kvällsjobbet.

Bild
Nu bara en-två utryckningar kvar innan semester!

Slutspurt före semester.

Bild
VD porträtt, produktfoto och för första gången ett hus fotograferat på beställning av en privatperson.

Mer miljöbilder.

Bild
Spånga mellan sju och nio i morse. Därefter produktfoto resten av dagen. Återigen produkter som inte når marknaden förrän i höst så jag kan inte visa bilder. Använde för första gången mina Valimex 180 till produktfotograferingen. Med beröm godkänt! Väldigt lätt att jobba med dem + några Nikon speedlights som slavar.

Miljöbilder.

Bild
Kul uppdrag. Plåta miljöbilder i Hässelby/Vällingby för fastighetsmäklarkontor. Några exempel:

Roligt jobb idag.

Bild
Jag fick följa glasmästaren Björn Öberg runt i Haninge/Tungelsta och dokumentera hans arbete och verk. Bilderna kommer att användas till en ny webbsida för LB glas.

Hösten är här.

Bild
För bildköparna. Stämmer rätt bra med teorin att bildbyråbilder säljs i snitt fyra månader innan de ska användas. Enda sålda bilden i juni:

Öppet vecka 27-28!

Därefter stängt 29-31. Men ta inte för hårt på det. Ring om det är något brådskande. Kanske går det att fixa ändå :-)