Inlägg

Visar inlägg från december, 2013

Nytt år - March mot ljusa tider!

Bild
Från torsdag är det business as usual... Du som funderat på Google Företagsfoton  till ditt företag, maila mig under första veckan i januari . Ett erbjudande du inte kan motstå väntar den förste som hör av sig och som vill ha fotografering under den veckan.

Nu blir det ett kort uppehåll...

För jul. Sista jobbet gjort i går. Dessvärre av den sekretessbelagda sorten så jag får varken berätta (en smårolig historia) om det eller visa bilder. Avtal är avtal... God Jul alla kunder! Och God Jul 2014 alla blivande kunder under det året! Och (OK då) en god jul till er som valde en annan fotograf också. (Man brukar ju lära av misstagen så nästa år kan även ni få en God Jul istället för bara en god jul :) Och glöm inte januarirabatten... Google Företagsfoton är avsevärt billigare fram till 10/1.

Emma klar.

Bild
Virtuell rundvandring på Hotell Emma i Östersund.

En vecka exakt lik den förra.

Bild
Fast denna gång i Östersund. GBP fotografering Hotell Emma. Heldagskurs foto/bildbehandling/färgstyrning på Loxysoft AB. Därefter hemresa dagen efter stormen Ivar dragit fram över Jämtland. Nerblåsta träd, avblåsta plåttak och t.o.m. en liten stuga upp och ner! Allt på vägen mellan Östersund och Sundsvall på fredagsmorgonen. Bildexemplen är från Hotell Emma. Bilderna kommer att modereras och publiceras på Google i morgon (om tekniken funkar och Google vill :).

Kurs - GBP - Kurs - GBP...

Bild
Så ser det ut nu. I dag kurs för EIE Maskin info avdelning. Därefter publicering av Västerorts Yoga & Rehab Centers GBP .

Jodå, jag jobbar...

Få inlägg här på senaste tiden, få bilder. men det beror på att jag hållit på väldigt mycket med utbildning och kurser de senaste veckorna. Plötsligt blev efterfrågan på sådant större än efterfrågan på fotografering och jag har fått lägga lite krut på att skriva kursmaterial bl.a. Har även gjort avrop från ramavtalet med Riksdagsförvaltningen, men de bilderna får jag tyvärr inte visa här. En del finns på Riksdagens hemsida. I morgon ska ordningen återställas med en GBP plåtning!